tirsdag 2. november 2010

Min første duk!!

Jeg har sydd en adventsløper. Mønsteret som er på de lilla rutene var i stoffet, slik at det var bare for meg å klippe etter strekene i tøyet... Det kan man like :) Jeg sleit litt med quiltingen, for jeg har ikke det rette utstyret for å få tegnet opp mønsteret men skal sy etter, men jeg improviserte med en blyant og det vises ikke :) Quiltingen er gjort med sølvtråd og det gjorde seg bra synes jeg. Hjertene er ikke perfekte heller, men jeg er fornøyd :) Kan vel ikke forvente fabrikkkvalitet når det er min første :)9 kommentarer:

 1. Lekker! Det blir nok ikke det siste du syr :)

  SvarSlett
 2. Den ble helt nydelig Sigyn. Finnes det lærebøker for hvordan man gjør dette?
  Løperen din ble så fin at jeg er inspirert til å prøve jeg også:-)

  SvarSlett
 3. Kjempefin duk med helt herlige farger!

  Hilsen fra Mimmi-Leone

  SvarSlett
 4. For en vakker duk. Jeg er så glad i lilla.

  SvarSlett
 5. Jeg likte løperen din veldig godt. Og hvis alt hadde vært fabrikkperfekt, ville det ikke vært håndarbeide. Jeg er kjempeimponert over at denne er din første.

  Skinnposen din var også knall:)

  SvarSlett

Jeg blir superglad for alle kommentarer!