tirsdag 26. oktober 2010

Papirdukker

Jeg har strikket denne toppen til lillemor :) Synes den ble kjempesøt. Mønsteret heter Paperdolls. Den finnes til voksne også, og jeg har lurt litt på om jeg må strikke flere av disse... Men tror nok ikke jog kommer til å bruke samme oppleg og felling, for denne I-cord greia fikk jeg ikke til...

13 kommentarer:

 1. Den var flott. Og så fint som du strikker.

  SvarSlett
 2. å så fin genser - mulig jeg låner/ hermer etter mønstere ditt, for det likte jeg ..... Linker seff til deg om/når jeg legger den på bloggen ....

  SvarSlett
 3. å så fin! Stilig også! denne blir hun nok fin i :)
  ha en fin uke videre!

  SvarSlett
 4. Den er kjempesøt, masse mønster og jobb her ja.

  SvarSlett
 5. SV: Takk! Det var veldig morsomt å lage :)

  SvarSlett
 6. Denne var knallfin, kunne godt hatt en slik selv jeg :-)
  Takk for hyggelig kommentar på maleriet mitt. Sv: Tja, som jeg skrev, det inkluderte mye søling, blant annet med at jeg hadde utvanna maling på en spruteflaske. På forhånd 'reserverte' jeg feltet der dama er med kontaktpapir, slik at ikke lerretet ble fullt av malingsflekker der også. Dama er malt med pensel, god gammeldags stil - bare moderne :P

  Jeg er grafisk designer og veldig glad i Photoshop som verktøy, så ofte skisser jeg der, bearbeider fotos osv.

  SvarSlett

Jeg blir superglad for alle kommentarer!