mandag 18. oktober 2010

hot eller not?

Det har vært litt stille på bloggen her i det siste... Grunnen er at jeg rett og slett tok ungene med meg og reiste hjem til Mamma og Pappa. Utrolig deilig å være der en tur! Håper det ikke blir for lenge til neste gang! Men det er jo ikke altids så lett når de bor 72mil unna... Men anyway! Knallfin tur nordover!

Jeg har prøvd meg på et bilde igjen... Men klarer rett og slett ikke bestemme meg for om det ble fint eller ikke... Hva synes dere? Det jeg har gjort er å klippe ut et hjortehode i papir, sparkle rundt for struktur, og jeg har faktisk limt på to heklabrikker som jeg har malt over :) Brikkene  var ødelagte og jeg hadde fått dem av en brukthandler, så de passet bra til et slikt projekt... Så la jeg på litt bladsølv og sprayet litt...
Rammen fikk jeg hos ei nabodame. Det var et annet bilde inni og rammen var brun, men det fikser man fort :)
Bildet er ganske stort, 60x80cm. Har hengt det på veggen min i stua til modning, så får vi se om det forblir sånn eller ikke...11 kommentarer:

 1. Kult og kreativt. Passer jo veldig godt inn hjemme hos dere ;) Du er veldig flink!

  PS: Er spent på det bordet også ;)

  SvarSlett
 2. SV: Ja, har tatt litt av i det siste :p

  SvarSlett
 3. E liker det!! Ble inspirert til å lage noe selv....
  artig teknikk :))

  Veronika

  SvarSlett
 4. Jeg liker bildet! Jeg liker abstrakt og jeg liker figurativt. Dette var begge deler på samme tid og på en måte ikke. Skjønner hva jeg mener? Men iom det er så stort hadde det vært artig å sett bilde av det i forhold til noe annet - resten av veggen eller en stol f. eks.

  ps - har du lyst til å åpne for kommentarer fra navn/nettadresse - da blir det så mye letter for meg som ikke har sånne kontoer....

  SvarSlett

Jeg blir superglad for alle kommentarer!