lørdag 2. oktober 2010

Er det fest, så er det fest

Endelig helg!! Slik som dette insisterer lillemor å på å få gå ut. En joggesko og en rød crock. Så nå når det er helg er det vel bare å slå ut håret og la det stå til :). Mr.Sigyn har arbeidshelg, så det er bare jeg og ungene på formiddagene i helgen. Men vi skal kose oss masse i det nydelige været. Eneste minuset i dag er at fredager er den beste dagen i hele uka!! Dette betyr at jeg blir sittende leeeenge oppe for å nyte dagen, noe som ikke passer så veldig godt sammen med å måtte stå opp klokken 06.00 dagen etterpå :) Men med nok kaffe og to soler inne og ei ute blir det bra :)
Jeg har så lyst til å lage et nytt bilde, så jeg ble sittende oppe i går og lete inspirasjon på google... Det finnes utrolig mye kult der ute!!!!

Snubla over ei dame som heter Christina Nazuko og hun maler og tegner utrolig kule bilder!!
Liker disse to spesiellt godt :) Synes de er nyyyydelige!!! Sarte og tøffe på en gang
Kunne også ha tenkt meg en slik kortstokk i A3format
Dette er jo også nydelig da!!

Fasinert over disse også... Det er jo bare rullet og formet papirremser jo...

Alle bildene har jeg funner her

5 kommentarer:

 1. Mye fin inspirasjon her ja! :)

  SvarSlett
 2. Ja, så mye fint! lIkte spesielt godt de to første illustrasjonene!

  SvarSlett
 3. Hei hei
  Ramlet over denne bloggen gjennom Tettinntil.
  Legger meg til som følger jeg.........ok.

  Ha en fantastisk lørdag!

  SvarSlett
 4. Å! Så spesielle bilder, nesten magiske :) Takk for at du delte! Ha en fin helg videre :-)

  SvarSlett

Jeg blir superglad for alle kommentarer!