søndag 26. september 2010

Skulle liksom ta bilder av ungene i dag...

I dag var det så fint vær, og jeg har lenge tenkt på å ta med ungene ut for å se om jeg kunne klare å ta noen bilder av dem sammen... Men vesle lillemor her ville det anderledes gitt. Hun er ikke typen som tar imot instrukser fra noen, hun er heller ikke som i det hele tatt lar seg distrahere av sin mor hvis hun ikke har tenkt det.... Så når hun ser noe, går huun for det... Hun er mer typen som sier: "jada, jada, jeg hører hva du sier, men jeg har tenkt å gjøre som jeg vil uansett". Så de fleste bildene av henne er på lang avstand eller at hun kun ser på skoene sine... Tror hun så mer på dem enn på noe annet... Ikke engang en lilla ballong kunne fange oppmerksomheten...Så mange av bildene ble av dette slaget...


Da vi kom  hjem igjen var hun så sliten av å løpe fra meg at hun endte opp her. Sovende ute på plattingen... Hun nekter å sove i vogna for tiden, så hun sover litt over alt...

8 kommentarer:

 1. Synes bildene var litt søte jeg, er fint når ikke alt er oppstilt :) De er blitt så sinnsykt store!

  SvarSlett
 2. Så nydelige barn du har!
  Det er jo tross alt flott at barna har sin egen vilje.
  Selv om det kan bli en del konflikter av det. :-)

  Skikkelig fin jakke du har laget.

  SvarSlett
 3. Ha-ha-ha .. kjenner meg igjen ;-))

  SvarSlett
 4. Hihi, kjenner til det der! Men synes det ble veldig fine bilder - skjønne barn du har!

  SvarSlett

Jeg blir superglad for alle kommentarer!