søndag 19. september 2010

Min superdupersnille Mamma

Min kjære superdupersnillegodeflinkesuperheltgreie Mamma har sendt pakke til meg!! Det er en liten stund siden, så nå er det på tide at jeg blogger den. Min bestemor døde brått i sommer og hun har tatt vare på noen av sengetøyet der. I nyyyydelige farger. Et sett med nydelig sengetøy i krepp med blå blomster på blå bakgrunn er på gjestesengen i skrivende stund. I tillegg til stoffene fra bestemor, har hun vært så superdupersnill at hun har kjøpt noen heeeelt nye stoffer til meg!!! Hun har også kjøpt en kjempekjekk quiltelinjal. Jippiii
Mamma du er toppen!!


5 kommentarer:

 1. SV: Takk for tips, og det går bare fint at du spammer! :)

  Åh.. Kjenner nesten lukten av sengetøyet.. Er fint med pakker fra snille mamma ;) synd postboksen min er så jævlig ustabil.

  SvarSlett
 2. Så masse flott du har i bloggen din :)
  Pakker fra snille mamma'er er jo alltid kos ;)

  SvarSlett
 3. Ojojoj, masse fine stoffer! :-)
  Og så mye fint du lager! Inspirerende!
  Takk for beskøket på bloggen min!

  SvarSlett

Jeg blir superglad for alle kommentarer!