torsdag 23. september 2010

Hva skal jeg gjøre med bordet mitt?

Hjelp!! For en stund siden pusset jeg opp kjøkkenet og fannt ei kjempefin spisegruppe på brukthandelen... Kjøpte bordet, trakk om stolene og var kjempefornøyd... Helt til jeg var så idiotisk og dum at jeg lot noe fuktig ligge på bordet... Da krøllet den fine teakplaten seg... Så nå må jeg ha voksduk på hele tiden... men det vil jeg jo ikke... Noen som har tips til hva jeg kan gjøre???
Tipset fra Pappa var å sparkle og male bordplaten hvit... Før solgte de sånne teakplater som man kunne legge på slikt, men man får vel ikke kjøpt sånnt lengre? Og så var det er (veldig tidkrevende) tips som var å få av resten av teaken, pusse masssssse og så beise bordplaten teakfarget...

Hva skal jeg finne på?


6 kommentarer:

  1. kan du ikke bare beise "hullet" teakfarget? Hvis det er midt på bordet gjør det kanskje ikke noe - værre hvis det er der noen skal sitte og spise ....

    SvarSlett
  2. Da er jeg litt spent på hva du gjorde med bordet. Jeg har samme problem. Vurderer å fjerne hele belegget på toppen og så male det hvitt.

    SvarSlett

Jeg blir superglad for alle kommentarer!