torsdag 23. september 2010

Extreeme makeover saccosekk

Jeg synes ikke saccosekken var så veldig fin... Helt ordinær sort sak... Ungene brukte hden heller ikke, for jeg tror den var litt for uformelig. Vi fikk denne saccosekken hos en kompis som har 2 hunder, så det var flere hull i den. Vi fikk spørsmål i barnehagen om vi har isopor hjemme hos oss, for lillemor hadde isoporkuler i bæsjen... Ikke så veldig stilig akkurat synes jeg. Så nå har jeg gjort noe med det :) En venninde av meg ryddet i kjelleren og hadde et par tekstiler hun skulle kaste. Så jeg kom ilende og fikk med meg blandt annet dette herlige stripete som har vært en liftgardin tror jeg :) Det turkise stoffet har jeg kjøpt på en brukthandel og det har vært gardiner en gang. Tøyet har en nyyyydelig dyp farge. Til og med glidelåsen er gjembruk her :) Den har vært i en vognpose jeg sydde til lillemor i fjor sommer og før det i en jakke :)
Den er ganske stor ca 30 tommer i diameter :)
12 kommentarer:

 1. Det var en kjempgod ide, superflott ble den også. Synd at jeg ikke har en i huset jeg også...

  SvarSlett
 2. Ah.. Så digg å se en saccosekk på slikt vis. Dette ble virkelig bra! Kunne nesten tenkt meg til en slik en om jeg hadde hatt plass.. :S Flinka!

  SvarSlett
 3. Hei og hopp :)

  Dette var en ny blogg for min del tror jeg, elsker bakgrunnen på siden din :)

  SUPER kul puff..Veldig kul..
  Love it..

  Tusen takk for titten

  Klem fra Ida Susanne

  SvarSlett

Jeg blir superglad for alle kommentarer!