søndag 15. august 2010

Min første ferdige quilt!!!!!!

Da var altså min første quilt helt ferdig!! Denne skal være et krabbeteppe til en liten gutt som ble født samme kveld som denne ble derdig :) Natt til lørdag. Gleder oss masse til å få hilse på han en dg uti uka :)
Quilten ble litt så som så, så jeg håper ikke noen som har prøvd quilting eller søm i det hele tatt skal se nærmere på den... Hjørnene møtes ikke perfekt og den er skjev både her og der, men, men... Til for har jeg brukt en sommerdyne fra jysk og det var vel egentlig ikke så lurt.... stoffet i den var så glatt at det skle rundt inni der når jeg skulle quilte over. Senterlappene kjøpte jeg på e-bay. Jeg synes de er så fine! Hvilken unge vil ikke like å ligge å se på disse glade fargene, froskene og firfislene?  Resten er vel rett og slett sengetøy... kremt...

9 kommentarer:

 1. Det ble helt knallbra! Og det er DU som ergrer deg over sømmer som møtes og sånt. Gutten som skal krabbe bryr seg katten, vet du. Og fór-erfaringer og søm erfaringer samler seg jo etterhvert til nye prosjekter. Jeg selv lagde min første quilt som dyne i engelsk blondestoff til min førstefødte. Visste ikke det fantes noe som helt quiltetråd engang før jeg spurte i butikken om råd ved kjøp av stoff. Veldig gøy å lære mens man går. Fram for alle førstegangsprosjekter, sier jeg! og ditt ble flott!

  SvarSlett
 2. Jeg synes teppet ditt ble knallfint og at ikke alt stemmer i hjørner gjør ingen tingen...
  Du har gjort en knallbra jobb og du må være stålt av dette fargerike teppet....

  Det er ikke lett og bruke slike dyner og quilte på, men du har klart det fint ser jeg..

  Ha en flott søndag :-)

  SvarSlett
 3. For et herlig teppe, det kommer garantert både den lille mottakeren og familien has til å bli glade i! Jeg synes ikke det er så farlig om ikke alle hjørner møtes helt perfekt, tvert imot så gjør det at man ser at det er et håndlaget teppe med sjel og kjærlighet bak. Og for en fin og inspirerende blogg du har!

  SvarSlett
 4. Knallfint teppe, jeg er kjempeimponert over at du tør å gi deg ut på sånt! Det er jo avansert matematikk, det der!
  Fargene var skikkelig spreke og fine, og jeg tipper mottageren blir kjempefornøyd :D

  SvarSlett
 5. Så flotte herlige farger! Og jeg liker måten du har kombinert mønstrene på.

  Hilsen
  Leanne fra Sykroken

  SvarSlett
 6. Så flott det vart. Herlege fargar.

  SvarSlett
 7. Heia
  Gratulere med din første quilt. Den ble kjempe fin og ja unger vil nok like å krabbe rundt omkring og se på de fine dyrene...
  Lykke til videre med neste prosjekt!!

  SvarSlett

Jeg blir superglad for alle kommentarer!