fredag 20. august 2010

Litt bedre bilder av kjolen

Måtte ta noen litt bedre bilder av kjolen i dag :) Disse tok jeg i morges på tur til barnehagen :) Min lille sjørøverprinsesse er av den kjappe typen, så det er ikke så lett å få tatt bilder bestandig
8 kommentarer:

 1. Superfin kjole og sjarmerende modell!


  Fama

  SvarSlett
 2. Hehe.. Det første bildet er genialt! <3456

  SvarSlett
 3. Hei, så fin blogg du har! Kjempestas at du vil være med på giveawayen min!!! Den potetkassa så veldig fin ut på veggen med lys i.. Og så flink du er til å sy. Søt sjørøverprinsesse!!

  SvarSlett
 4. Veldig fin kjole! Synes det er så moro når man lage så fine ting selv:) Jeg har sydd en bukse til min lille gutt, men synes det var litt jobb! Mest pga. knappehullene. Men jeg får vel prøve meg igjen snart!

  SvarSlett
 5. Kjempeflotte bilder!Takker så masse for hyggelig kommentar på bloggen min.Ha ei fin ny uke,klem sissel

  SvarSlett
 6. SV: Får håpe det stopper nå ihvertfall.. drittfolk. Håper vi får dratt på kino når du kommer hit en gang, fina. Popcorn med butter-krydder på.. Nomnom ;)

  SvarSlett

Jeg blir superglad for alle kommentarer!