lørdag 14. august 2010

gammelt skrot blir som nytt

I går var det den store vaskedagen hjemme hos oss. Jeg vasket huset mens ungene var i barnehagen. Var så heldig å komme over et par gamle potetkasser! Så jeg har prøvd å dekorere litt med dem :)


Det passet kanskje ikke inn med lampen fra IKEA, men... Prøver meg litt fram her, så vi får se hvordan det blir til slutt her :) Har som regel omøblert pynten min maaaaange ganger før jeg blir fornøyd :) Dette er jo første forsøk :) Synes dette ble pent da :)Har jobbet litt ute i hagen i dag også. Vi har vel ikke akkurat verdens største hage, men :) Her er sittegruppen vår. Har hengt opp seilet over kroken igen etter at vinden prøvde å stjele det... Digger seilet vårt! Det luner veldig, skjermer og man kan sitte under det selv om det regner litt :) Vi satt ute i går kveld, men tennte lys i potetkassen jeg har hengt opp på veggen :) Det ble kjempekoselig!! Glemte selvsagt å ta bilde av kassen med lys i på kvelden, men...
5 kommentarer:

  1. Så lurt! Det ble kjempefint! :) Flinka!

    SvarSlett

Jeg blir superglad for alle kommentarer!