torsdag 12. august 2010

En skatt og litt feiring

I går ble det en liiiten bursdagsfeiring. Vi bakte muffins som vi delte med naboene :)


I dag dro ei venninde meg med på bruktbutikk... Jeg hadde selvsagt ikke lyst til å dra dit!! (nehei :)) Der var det utrolig mye fint!! Jeg kjøpte blandt annet denne boksen som var så stilig! Denne skal jeg bruke til å ha de hjemmebakte knekkebrødene mine oppi, eller hvis vi skal ta med oss noe godt bort på besøk. Skal vise frem de andre skattene jeg fant der senere :)
Vi var også på besøk til min tante og onkel i dag. Da fyllte jeg boksen med noen av muffinsene jeg bakte i går. Tante og onkel er på campingplassen her hvert år. Kjempekoselig å treffe dem igjen i dag!!

7 kommentarer:

 1. Hehe.. Nå fikk jeg virkelig lyst på muffins! Jeg fikk pakke i dag! Tusen hjertelig takk! :-D Skal ta bilder i kveld eller i morgen. De er perfekte! :)

  SvarSlett
 2. Hvilken Bruktbutikk ?

  Hilsen Fama

  SvarSlett
 3. En liten bruktbutikk på Skogn :) Antikk og pent brukt står det på døren :)

  SvarSlett
 4. det var en ukjent butikk for meg. Men den skal jeg forsøke å få besøkt.

  Fama

  SvarSlett

Jeg blir superglad for alle kommentarer!