tirsdag 10. august 2010

En kjole!

I dag har jeg faktisk sydd litt! Sydde en kjjole til den lille "engelen" min. Litt ironisk med englevinger på siden hun er litt av en sjørøver :) Alt er sydd av sengetøy, og knappene er også gjenbruk. Hun var helt i hundre da jeg lette frem knappeboksen min, så det måtte jo bli knapper til pynt på kjolen. Den skal hun få ha på seg i barnehagen i morgen siden hun har bursdeg! Tenk at hun blir 2år i morgen! Store jenta mi! Litt dårlige bilder, siden det er mørkt ute... Skal prøve å få tatt noen nye i morgen :)

5 kommentarer:

 1. Hei! Takk for besøket! Så fin kjole du har laget. Det er gøy når ungene liker det vi lager!

  SvarSlett
 2. Nydelig (til og med humoristisk) kjole. Du er en tusenkunstner!

  Hilsen Fama

  SvarSlett
 3. D U E R S Å F L I N K! Disse fargekombinasjonene er utrolig flotte :)

  Og gratulerer med dagen til min kjære niese. Jeg ringer senere i dag om det er passer? :)

  SvarSlett

Jeg blir superglad for alle kommentarer!